Webinar

 

Webinar: Agility, Ease of Use and Cost Reduction strategies for unifying a global company

 

Onlangs organiseerden we een webinar over waarom SMAX Whitlock en GP heeft samengebracht voor Enterprise Service Management. Kijk de webinar nu terug!

Whitlock is al lange tijd een partner van Global Payments. Kortgeleden is deze organisatie samengegaan met TSYS en zijn ze gestart met het combineren van verschillende technologieën. Deze bedrijven hebben verschillende ITSM-producten, waardoor de beslissing is genomen de producten samen te brengen in een gecombineerd SMAX-platform.

 

In dit webinar gaan Mindi Crozier van Global Payments en Kate Seamans van Whitlock in gesprek over waarom SMAX het juiste platform was om hun bedrijven op samen te brengen op het gebied van Enterprise Service Management.

 

Tijdens dit webinar wordt onder andere besproken:

 

  • Wat de strategie is om het meeste voordeel te behalen uit SMAX’s flexibele inzet;
  • Hoe je SMAX Studio gebruikt om bedrijfsprocessen te ondersteunen en bij te blijven met updates;
  • Hoe het de klant helpt om kosten te reduceren door de flexibele licenties van SMAX.

 

De webinar wordt gepresenteerd door Kate Seamans, Director of ESM bij Whitlock IS, Mindi Crozier, Director Service Management bij Global Payments en Michael Pott, Product Marketing Manager bij Micro Focus.

 

Ga naar webinar

Scroll naar boven

Meer weten? 
Ontvang advies op maat


Micro Focus ondersteunt jou in alle facetten van IT-servicemanagement. Onze oplossingen geven je optimaal overzicht, volledig geïntegreerd in jouw organisatie. Dankzij codeloze configuratie zet je veranderingen razendsnel live. Wij kunnen jou helpen om de bedrijfsprocessen en software binnen jouw organisatie slimmer in te richten, of dat nu in IT-support, HR of Facility Management is. 

Meer weten over de mogelijkheden van slimmer IT-servicemanagement? Neem contact met ons op. Eén van onze experts belt je zo snel mogelijk terug.

Van Deventerlaan 31-51 
3528 AE Utrecht 

M: contact-nl@microfocus.com 
T: +31 (0)30 808 2600

Social Media

Copyright © Micro Focus 2023

Privacy Policy