Blog

 

Van Zero naar Hero: doe mee met SMAXTEMBER 2022

Onze SMAXTRAVAGANZA is terug! Doe samen met andere SMAX-gebruikers mee aan een maand waarin het lanceren, automatiseren en integreren van SMAX centraal staat. Je hoeft niet per se een SMAXPERT te zijn om op dit evenement veel nuttige informatie te weten te komen.

Wat is SMAXTEMBER?

 

Op SMAXTEMBER (van 1 tot 30 september) organiseren we elke week leuke en informatieve activiteiten, zoals dagelijkse webinars met live Q&A’s. Deze activiteiten omvatten drie thema’s:

 

  • Starten met SMAX: leer hoe de SMAX-functionaliteiten en modules werken, en hoe je ze inzet om je business te een boost te geven;
  • Automatiseren met SMAX: een stapsgewijs proces om use case op te zetten die je productiviteit verhogen en jouw klanten supersnelle service bieden;
  • Integreren met SMAX: ontdek hoe gemakkelijk het is om tools en services te verbinden die jouw organisatie dagelijks gebruiken.
    Op onze openingspresentatie lopen we door onze plannen heen, en stellen onze SMAXPERT Showdown-deelnemers aan je voor. Registreer je nu, want het gaat een SMAXCITING maand worden!

 

Haal het meeste uit SMAX

 

Er zijn mogelijkheden voor elk niveau:

 

  • Gratis SMAX-trial van 30 dagen: leer de kracht van SMAX kennen met toegang tot SMAX trial software, zoals de laatste features en een startvideo die je laat zien hoe je moet inloggen, voorbeelddata moet laden en SMAX laat werken.
  • SMAX Studio App Challenge: ga de uitdaging aan om te zien hoe gemakkelijk een low code/no code-benadering is. Maak bijvoorbeeld een studio-app aan die een van je bedrijfsprocessen ondersteunt. Met een on-demand video-serie nemen we je mee in het hele proces.
  • Integratie Hackathon: zet jouw interesse in integraties aan het werk. In deze hackathon duik je in manieren om data van SMAX in jouw business-applicaties te laden (en andersom).
  • SMAXPERT Showdown: leer tips en tricks van SMAXPERTS die hun skills laten zien en de strijd aangaan in wekelijkse taken. Eén wordt uiteindelijk tot SMAXPERT Champion van 2022 gekroond.
  • Lokale SMAXTEMBER Meetups: ontmoet gelijkgestemden in meetups op een locatie bij je in de buurt.

 

Registreer je voor SMAXTEMBER 2022

Scroll naar boven

Meer weten? 
Ontvang advies op maat


Micro Focus ondersteunt jou in alle facetten van IT-servicemanagement. Onze oplossingen geven je optimaal overzicht, volledig geïntegreerd in jouw organisatie. Dankzij codeloze configuratie zet je veranderingen razendsnel live. Wij kunnen jou helpen om de bedrijfsprocessen en software binnen jouw organisatie slimmer in te richten, of dat nu in IT-support, HR of Facility Management is. 

Meer weten over de mogelijkheden van slimmer IT-servicemanagement? Neem contact met ons op. Eén van onze experts belt je zo snel mogelijk terug.

Van Deventerlaan 31-51 
3528 AE Utrecht 

M: contact-nl@microfocus.com 
T: +31 (0)30 808 2600

Social Media

Copyright © Micro Focus 2023

Privacy Policy