Over ons


Ontdek Micro Focus en ons brede portfolio.

Hero - 6.png

Wie is Micro Focus

 

Micro Focus is één van ’s werelds grootste enterprise softwareleveranciers. Wij helpen onze klanten bij de digitale transformatie van hun organisatie. Dat is essentieel om te kunnen blijven groeien, winstgevender te worden en de klanttevredenheid te verhogen. Tegelijkertijd ligt onze focus op het optimaliseren van bedrijfsprocessen en uitgaven. Het is onze filosofie dat gedane investeringen niet overboord hoeven: wij integreren met onze oplossingen het oude met het nieuwe en voegen daar innovatie en efficiëntie aan toe. 

 

Micro Focus levert de snelheid, wendbaarheid, veiligheid en inzichten die nodig zijn om succes te behalen. Onze oplossingen worden door duizenden bedrijven gebruikt om belangrijke bedrijfsprocessen te automatiseren en optimaliseren.

Getty_Images_480812651_af389ff4b3.jpg

Waarom Micro Focus?

 

  • Bewezen staat van dienst: Micro Focus heeft 40+ jaar ervaring in digitale transformatie. De inzichten die wij vergaren passen we direct toe op onze producten en diensten. Wij staan je bij in elke stap van jouw digitale transformatie.
  • Unieke benadering: er is niet één weg naar digitale transformatie. Micro Focus geeft jou keuzevrijheid. Pas jouw organisatie aan op je eigen tempo, op basis van jouw prioriteiten. Met inzichten en efficiëntie, door ons onderliggende ecosysteem.
  • Klantgerichte innovatie: de klant staat bij Micro Focus centraal. Wij leveren wat jij nodig hebt. Deze benadering is uniek in de softwaremarkt, maar essentieel als er veel op het spel staat.
shutterstock_1702602877.jpg

Meer weten? 
Ontvang advies op maat


Micro Focus ondersteunt jou in alle facetten van IT-servicemanagement. Onze oplossingen geven je optimaal overzicht, volledig geïntegreerd in jouw organisatie. Dankzij codeloze configuratie zet je veranderingen razendsnel live. Wij kunnen jou helpen om de bedrijfsprocessen en software binnen jouw organisatie slimmer in te richten, of dat nu in IT-support, HR of Facility Management is. 

Meer weten over de mogelijkheden van slimmer IT-servicemanagement? Neem contact met ons op. Eén van onze experts belt je zo snel mogelijk terug.

Van Deventerlaan 31-51 
3528 AE Utrecht 

M: contact-nl@microfocus.com 
T: +31 (0)30 808 2600

Social Media

Copyright © Micro Focus 2023

Privacy Policy